Jessica Biel weerspreekt zwangerschapsgerucht

Jessica Biel heeft donderdag in de Ellen DeGeneres Show de zwangerschapsverhalen die over haar de ronde doen de kop ingedrukt. Berichten over de komst van een tweede kindje voor Jessica en Justin Timberlake kloppen naar haar zeggen niet.

"Ik weet niet eens hoe ik op deze verhalen moet reageren", zei Jessica. "Ik dacht dat ik goed bezig was met yoga en in de sportschool. Maar nee hoor, kennelijk heb ik een buik."

Toen ze de roddels opving, belde ze voor de zekerheid haar man. "Meestal weet hij over allerlei dingen meer dan ik", grapte ze. Timberlake en zijn vrouw werden vorig jaar voor het eerst vader en moeder, hun zoontje Silas is nu elf maanden oud en luistert veel naar de muziek van zijn vader.

"Silas houdt van zijn muziek, dus ik wil dat hij die veel hoort. We luisteren er veel naar in de auto." Ook is Silas gek op de muziek van Erykah Badu. "Hij heeft pas een paar trommels gekregen en drumt ook mee met zijn hoofd, dat vind ik geniaal."

Ellen DeGeneres grapte dat Jessica haar zoontje beter een minder lawaaiig muziekinstrument had kunnen geven. ''Het was een cadeautje, dat moest ik accepteren."

Jessica Biel weerspreekt zwangerschapsgerucht
Jessica Biel weerspreekt zwangerschapsgerucht (Foto: BuzzE)