Kardashians aangeklaagd om beautyproducten

Het bedrijf dat investeerde in de beautyproducten van Kim, Kourtney en Khloé Kardashian voelt zich belazerd en sleept de gezusters daarom voor de rechter. Dat meldt RadarOnline.

Het bedrijf Hillair Capital Management stelt dat het in 2014 miljoenen uittrok om de noodlijdende Kardashian Beauty-producten te redden. De zussen moesten een zaak schikken met de voormalige distributeur nadat ze in de financiële problemen kwamen.

Maar nu hebben de drie het ook bij hun nieuwe investeerder verzaakt: "De Kardashians zijn na het sluiten van de deal gelijk gestopt met het marketen, promoten en steunen van de producten en lonkten naar nieuwe potentiële investeerders om Hillairs deel over te kopen", zo stelt het bedrijf in de aanklacht. "Kortom, de Kardashians wilde een betere, lucratievere deal."

De investeerder beschuldigt Kim, Kourtney en Khloé daarom onder meer van contractbreuk, schenden van goede trouw, fraude en onjuiste voorstelling van zaken. Hillair wil 10 miljoen dollar (8,9 miljoen euro) aan investeringen terug, plus de waarde van de productlijn die volgens het bedrijf ergens tussen de 64 en 180 miljoen dollar (57 en 160 miljoen euro) ligt.

Kardashians aangeklaagd om beautyproducten
Kardashians aangeklaagd om beautyproducten (Foto: BuzzE)