Josh Homme trots op EODM-cover Elton John

Josh Homme is zo trots als een pauw op Elton Johns cover van het Eagles of Death Metal-nummer I Love You All The Time. Het Britse rockicoon coverde de plaat om geld in te zamelen voor de hulp aan slachtoffers van de aanslagen in Parijs in november van het afgelopen jaar.


Elton John - I Love You All The Time (Video: YouTube)

Homme, frontman van Queens of the Stone Age en gelegenheidsdrummer van Eagles of Death Metal, laat Rolling Stone weten dat hij Eltons versie van I Love You All The Time geniaal vindt. "Het is fenomenaal, wat een monster is het geworden. Ik dacht meteen: 'jeetje, is dit nummer van ons?'. Het is zo goed dat ik dacht dat wij een nummer van Elton John aan het spelen waren in plaats van omgekeerd."

De cover maakt deel uit van het project Play It Forward. Bekende artiesten maken covers van EODM-nummers en die worden vervolgens verkocht en aangeboden bij streamingdiensten. De opbrengsten gaan naar slachtoffers van de aanslagen in Parijs. Elton John werd voorgegaan door onder meer Florence and the Machine, Imagine Dragons, Halestorm en Savages.

Josh Homme trots op EODM-cover Elton John
Josh Homme trots op EODM-cover Elton John (Foto: BuzzE)