'Brian Johnson aan de kant gezet door AC/DC'

Brian Johnson voelt zich in de steek gelaten door zijn mede-bandleden van AC/DC. De band staakte vorige week zijn wereldtour toen bekend was geworden dat zanger Johnson het risico loopt doof te worden. Maar volgens komiek en goede vriend van Johnson Jim Breuer was het niet het idee van de zanger om te stoppen.

Direct nadat hij de band over zijn gehoorproblemen had verteld, werd Johnson aan de kant gezet, zo zou hij hebben gezegd tegen zijn vriend. "Hij vertelde me dat hij ze belde en zei: 'Hé dit zei de dokter, maar laten we proberen om hier uit te komen. Ik denk niet dat het zo erg is als hij zegt'. Maar de volgende dag stond er al in de kranten: Brian Johnson, tour afgelast, hij is doof aan het worden", zegt Jim Breuer in zijn podcast over Metal.

Volgens Breuer heeft niemand van de band contact met Johnson opgenomen om hem te vragen hoe het met hem gaat en zijn zijn koffers zonder commentaar naar hem opgestuurd. De 68-jarige rocker vertelde Breuer dat AC/DC al een vervanger voor hem heeft en dat hij zich in bijna veertig jaar nooit echt een lid van de band heeft gevoeld.

'Brian Johnson aan de kant gezet door AC/DC'
'Brian Johnson aan de kant gezet door AC/DC' (Foto: BuzzE)