Van der Wiel mist kampioensfeest PSG na ruzie met Ibrahimovic

Gregory van der Wiel heeft zondag het kampioensfeest van Paris Saint-Germain gemist. In de rust van het duel met Troyes verliet hij het stadion na een ruzie met Zlatan Ibrahimovic.

Van der Wiel werd zondag tegen Troyes (9-0 winst) in de rust gewisseld. Volgens de officiële berichten haalde Laurent Blanc hem vanwege een blessure naar de kant, maar er bleek iets anders aan de hand.

Ibrahimovic baalde in de rust van een aantal gemiste kansen, waarna hij het aan de stok kreeg met Van der Wiel. De Nederlandse rechtsback snauwde 'fuck off' naar de Zweedse spits. Daar was Zlatan niet van gediend, waardoor de twee ruzie kregen. Om die reden vroeg Van der Wiel om een wissel blij Blanc, meldt Goal.

Waar Ibrahimovic vier keer scoorde en de gevierde man was bij de kampioen van Frankrijk, had Van der Wiel het stadion al verlaten. PSG meldde dat Van der Wiel 'een vliegtuig moest halen'. Opmerkelijk, aangezien de rest van het team 45 minuten later het kampioenschap vierde.

Van der Wiel reisde af naar Amsterdam, waar hij tot vandaag zal verblijven. De rechtsback wordt vanavond weer in Parijs verwacht, waar PSG gezamenlijk zal dineren.