Sponsor schaatsploeg Wüst door tot 2018

Schaatsster Ireen Wüst hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken om haar toekomst. Hoofdsponsor JustLease.nl heeft het contract met de ploeg van de 29-jarige rijdster verlengd tot en met de Olympische Spelen van 2018 die in Pyeongchang worden gehouden.

Het team van Wüst kwam vorig jaar tot stand nadat ze na een jaar te hebben gereden voor Continu tot de conclusie kwam dat het anders moest. Onder meer Koen Verweij en Antoinette de Jong behoren tot het team dat getraind wordt door Rutger Tijssen. De schaatsers gingen dit seizoen in met veel financiële onzekerheid tot zich begin december een hoofdsponsor aandiende.

Wüst vindt de zekerheid dat haar ploeg in ieder geval tot 2018 blijft bestaan een fantastisch uitgangspunt op weg naar de volgende Olympische Spelen. "Ik kijk uit naar het vervolg van de samenwerking de komende jaren en ben erg blij met het vertrouwen dat hiermee definitief is bevestigd."

Afgelopen weekend werd al bekend dat de ploeg van Gianni Romme en Marianne Timmer een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden. Continu blijft aan als co-sponsor, maar welk bedrijf de nieuwe grote geldschieter wordt is nog niet bekendgemaakt.