Sharon Osbourne volgt Kim met naaktselfie

Kim Kardashian heeft met haar laatste naaktfoto iets losgemaakt bij haar collega-celebrity's. Niet alleen barstten er discussies los, Sharon Osbourne besloot zelfs in Kims voetsporen te treden met eenzelfde naaktfoto.

"Kim Kardashian, je hebt me geïnspireerd!", schrijft de 63-jarige vrouw van Ozzy Osbourne op Instagram bij een naaktfoto waarop ze laat zien dat ze altijd nog strak in haar vel zit. Net als op de foto van Kim zijn haar borsten en vagina bedekt met een zwart balkje. Ook model Courtney Stodden nam het concept over en poseerde naakt in de badkamer.

Kardsahian kon rekenen op zowel bijval als kritiek nadat ze de foto publiceerde op Internationale Vrouwendag. Zo vond Bette Midler en Pink dat de realityster als rolmodel een verkeerd signaal afgeeft, terwijl Amber Rose het daar helemaal niet mee eens is. "We zijn allemaal naakt geboren, het is de samenleving die borsten en lichamen seksualiseert", schrijft ze. "Als een volwassen moeder van twee zich goed genoeg voelt met haar lichaam en dat wil laten zien is dat niet jouw zaak of die van wie dan ook."

 

@kimkardashian you inspired me! #liberated #thetalk

Een foto die is geplaatst door Sharon Osbourne (@sharonosbourne) op9 Mrt 2016 om 10:23 PST