Fuller House krijgt tweede seizoen

De serie Fuller House, een vervolg op het populaire Full House, krijgt een tweede seizoen. Dat nieuws verscheen woensdag op de Facebook- en Twitterpagina's van de comedyserie. Het eerste seizoen van Fuller House ging vorige week in première bij Netflix.

Veel bekende gezichten van de bekende Amerikaanse serie, die van 1987 tot 1995 werd uitgezonden, zijn te zien in de dertien nieuwe afleveringen van het eerste seizoen. Zo komen John Stamos en Bob Saget voorbij. Net als Dave Coulier, Lori Loughlin en Scott Weinger.

De nieuwe serie gaat om DJ Tanner-Fuller (net als in Full House gespeeld door Candace Cameron-Bure). Zij zorgt alleen voor haar drie zoons in San Francisco. Daarbij krijgt ze hulp van haar zusje Stephanie (gespeeld door Jodie Sweetin) en beste vriendin Kimmy Gibbler (vertolkt door Andrea Barber). Jodie en Andrea waren ook te zien in Full House.

Actrice Jodie Sweetin is binnenkort ook te zien in de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars. Ze moest eerdere aanbiedingen weigeren, omdat ze het dansen niet kon combineren met de opnames van Fuller House.

Fuller House krijgt tweede seizoen
Fuller House krijgt tweede seizoen (Foto: BuzzE)