FOK! Wat een weer...Perioden met zon

Goedemorgen! Ik neem vandaag even waar voor collega DJMO die door de griep geveld is. Van harte beterschap toegewenst! Voor het gevoel is het vandaag iets minder aangenaam dan gisteren omdat de wind uit het noordoosten in kracht toeneemt. Het wordt wel iets minder zonnig dan gisteren.

Na een koude nacht met enkele mistbanken en lichte vorst kunnen we ons opmaken voor een heel aardige dag. Er komt echter wel wat hoge of middelbare bewolking opzetten en héél lokaal zou daar in het uiterste noordwesten een klein buitje uit kunnen vallen, maar veel zal dat niet voorstellen. In de rest van het land blijft het droog. De temperaturen liggen vandaag rond de 5 of 6 graden en de wind neemt toe naar matig tot vrij krachtig. Het zal dus schraal aanvoelen.

Morgen zijn de veranderingen nog gering. Opnieuw ligt het kwik in de ochtend rond of iets onder het vriespunt, terwijl het s'middags rond 6 graden is. Er is veel zon en het blijft droog.

Dat kunnen we niet zeggen van de dinsdag, want dan neemt de bewolking toe en gaat het later ook regenen. De eerste neerslag kan landinwaards tijdelijk even natte sneeuw zijn. De temperaturen lopen dan geleidelijk aan op.

*Note* Het weerbericht is in oude stijl. Ik had geen tijd om mij de nieuwe stijl eigen te maken.  

 Nederland

                                                 Foto's kun je sturen naar Frontpage@Fok.nl