Guilty Gear Xrd Revelator komt naar Europa

Uitgever PQube kondigt aan dat de fightgame Guilty Gear Xrd Revelator naar Europa komt. De game komt uit in juni voor PlayStation 4 en PlayStation 3.

Dit keer zijn er 21 personages met elk hun eigen vechtstijl te vinden in de 2D-fighter. Deze gasten kunnen het uitvechten in vier modi: Network Mode, Practice Mode, Battle Mode en Story Mode. De eerste maakt het mogelijk online matches te spelen om zo hoog mogelijk te komen in de wereldranglijst. The Practice Mode is voorzien van een training, een tutorial die de basisbesturing uitlegt, missies die situaties in gevechten simuleert en challenges die gericht zijn op het uitvoeren van combo's.

De Battle Mode bestaat uit een arcade waarin je een stuk van het verhaal van een personage ziet na acht tegenstanders te hebben verslagen. Er is een daarnaast nog een 'versus' te vinden waarin je vrij tegen de computer of tegen elkaar op de bank kunt vechten. Als laatste vind je in 'M.O.M', dat staat voor Medal of Millionaires, dat lijkt op een survival modus waarin je medailles verdient naarmate je verder komt.

De laatste modus is nieuw in de Xrd-serie, de Story Mode. Het volledige verhaal wordt verteld aan de hand van een film-achtige anime in meerdere hoofdstukken. De speler kan de film te stoppen op elk gewenst moment om een verklarende woordenlijst erbij te pakken als er iets niet begrepen wordt uit het universum van Guilty Gear.