The Division-bèta draaide overuren

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat 6,4 miljoen spelers hebben deelgenomen aan de open bèta van Tom Clancy’s The Division. Deze was dit weekend  te spelen.

Spelers hebben gemiddeld 4 uur en 52 minuten gespeeld waarbij ze New York City hebben ontdekt nadat er een enorme pandemie is uitgebroken in de stad. Meer dan 30% van de tijd werd gespendeerd in de unieke player-versus-player omgeving (PVP) van The Division, de Dark Zone, waarbij meer dan 2,5 miljoen spelers rogue zijn gegaan.

De bèta geeft de mogelijkheid om de online infrastructuur van de game en de nieuwe aanpassingen en updates goed te testen. Ook geeft de bèta miljoenen spelers de mogelijkheid om de game voor de allereerste keer uit te proberen en feedback te geven over hun ervaring. "We willen de miljoenen mensen die de open beta hebben gespeeld graag bedanken", zegt Magnus Jansen, Creative Director, Ubisoft. "We hopen dat iedereen heeft genoten en we kijken uit naar een succesvolle lancering van de game. We kunnen niet wachten om iedereen de mogelijkheid te geven de volledige game te ervaren wanneer The Division verkrijgbaar is op 8 maart."

The Division komt 8 maart uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

The Division