Nieuwe systeemupdate PlayStation 4 krijgt weer bètafase

Net zoals de grote 3.00-systeemupdate voor PlayStation 4 van vorig jaar, laat Sony ook dit jaar een bètaperiode lopen waarin geïnteresseerden de nieuwe update alvast uit kunnen testen. De bètafase start begin maart, maar het is nog onduidelijk wat de update allemaal behelst.

Details over de nieuwe update 3.50 zijn dus nog schaars, maar aangezien Sony weer een bèta introduceert zou het wel eens een aantal significante veranderingen met zich mee kunnen brengen. Aanmelden voor de bèta, die begin maart begint, kan hier. Als je je opgeeft voor de bèta ga je dus eerder over naar 3.50 en kun je tegen een aantal bugs of andere problemen aanlopen. Gelukkig heeft Sony een fallback-oplossing om de systeemsoftware van je PS4 weer terug te draaien naar 3.00. 

Tenslotte spoort Sony de bètatesters aan om hun ervaringen te delen op de PlayStation fora, waar de veranderingen van de update bediscussieerd kunnen worden. Sony belooft om feedback te lezen die op de fora voorbij komt, maar geeft ook aan niet te kunnen beloven dat suggesties vanuit de community ook daadwerkelijk doorgevoerd worden.

Bètafase voor nieuwe systeemsoftware PS4 (3.50)
Bètafase voor nieuwe systeemsoftware PS4 (3.50)