K3-tickets vliegen de deur uit

De tournee van nieuwe K3 door Nederland en België raakt in rap tempo uitverkocht. Studio 100 heeft al meer dan 400.000 kaarten verkocht, bijna het maximale aantal. Volgens een woordvoerster van Studio 100 zijn er alleen nog kaarten voor de K3-shows in Zwolle en Groningen, waar Karen, Kristel en Josje op 10 april afscheid nemen van het Nederlandse publiek.

Volgens de woordvoerster gaat met name de kaartverkoop voor de K3-shows in Rotterdam en Amsterdam 'razendsnel´. In de Heineken Music Hall in Amsterdam treedt K3 maar liefst acht keer op.

In totaal zijn in de Benelux nog enkele duizenden tickets beschikbaar. "Mensen moeten echt heel snel zijn, willen ze live afscheid nemen van Karen, Kristel en Josje en de nieuwe K3 live verwelkomen."

Hanne, Marthe en Klaasje wonnen in november de talentenjacht K3 zoekt K3. De tournee door Nederland en Vlaanderen met hun voorgangsters begon op 28 november. De eerstvolgende K3-show in Nederland is zondag 6 maart in Amsterdam. De laatste show in België is op 8 mei in de Lotto Arena in Antwerpen.

K3-tickets vliegen de deur uit
K3-tickets vliegen de deur uit (Foto: BuzzE)