Studente 'te lekker' voor verkering

Hannah Gregory heeft een terechte klacht. Hoewel de 22-jarige studente aan de Universiteit van Sheffield eruitziet als een plaatje, lukt het haar maar niet om een serieuze vent aan de haak te slaan. "Mannen houden alleen maar van mijn lichaam en zijn uit op seks", klaagt de Engelse.

Hannah ziet eruit als een pop. Letterlijk. Ze heeft lang, bruin haar en grote ogen. Daarnaast heeft ze een tailleomvang van nog geen 60 centimeter.

Dagelijks staat ze maar liefst anderhalf uur voor de spiegel om zich op te tutten. Zo draagt ze verlengde wimpers en speciale contactlenzen om er zo popperig mogelijk uit te zien. "Ik houd van korte, roze jurkjes en rokjes. Alles dat van mij een Barbie maakt."

Hoewel de studente dankzij haar bijzondere uiterlijk zelfverzekerder is dan ooit, lukt het haar maar niet een vriendje te vinden. "Sommige jongens worden smoorverliefd op me dankzij mijn uiterlijk", vertelt de jonge dame uit Nottinghamshire. "Mijn innerlijk boeit hen helemaal niets. Mannen zien me als een pop en een lustobject."

Plekken waar ze wel populair is, zijn er ook. Zo wilde in Zuid-Korea iedereen met haar op de foto. En haar Instagram-pagina heeft meer dan 18.000 volgers.

 

Lil booty 🍑🍑

Een foto die is geplaatst door Hannah Gregory (@lupokku) op6 Feb 2016 om 12:42 PST