Open bèta The Division aangekondigd

Vandaag heeft Ubisoft de open bèta van Tom Clancy's The Division aangekondigd. Deze zal plaatsvinden van 19 tot en met 21 februari op de Xbox One, Playstation 4 en pc. Het is op 16 februari al mogelijk om de gamedemo te preloaden. Xbox One-gebruikers krijgen een dag eerder toegang, zij kunnen al op 18 februari beginnen met spelen.

De test is een voorproefje en geeft alle spelers de mogelijkheid om New York in crisis te ervaren. Deze open versie zal naast de content uit de eerdere closed bèta extra verhaalmissies bevatten waarin spelers kunnen ontdekken hoe ze de stad kunnen redden. Verder krijgen alle spelers die deelnemen aan de open bèta een in-game beloning als de volledige versie uit is.

The Division, een opzichzelfstaande geheime eenheid, wordt op actief gesteld nadat er een epidemie New York plat legt. Het lijken gewone mensen, maar Division-agenten zijn getraind om alleen te strijden en de samenleving te redden. Door samen met andere spelers te werken en de oorsprong van het virus te ontdekken moet jij New York redden. Maar ondertussen moet je de burgers tegen de gevaarlijke facties beschermen.

Tom Clancy's The Division is vanaf 8 maart 2016 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.