Meisje ontdekt pas vandaag te zijn groepsverkracht

Een meisje uit Oostende heeft vandaag een schokkende ontdekking gedaan. Pas heden kwam het Vlaamse tienermeisje er pas achter dat ze eind november door zeven jongemannen is verkracht.

"De feiten dateren van eind november 2015 en speelden zich af in een pand in Oostende", aldus de politie volgens het Nieuwsblad. "Eind vorige week kwam slechts per toeval aan het licht wat er gebeurd is."

Het meisje is voorafgaand aan het vergrijp door de lieden gedrogeerd. Terwijl het meisje zich niet kon verroeren, werd zij door drie minderjarigen en vier meerderjarigen op beestachtige wijze verkracht.

Pas vandaag kon ze zich herinneren wat zich had voorgevallen. De politie heeft inmiddels alle zeven verdachten – twee Belgen en vijf Irakezen – in de kraag gevat.

Update 21.30 uur:
Inmiddels weten wij, met dank aan de NOS, meer. Volgens onze staatsomroep is het slachtoffer een zeventienjarig meisje uit Oostende.

De groepsverkrachting werd ontdekt toen men een van de verkrachters verdacht van radicalisering. Hij had namelijk een foto van zichzelf met een wapen op Facebook gezet. Toen de politie zijn telefoon uitploos, stuitte men op een filmpje van de groepsverkrachting.

Het meisje werd zoveel alcohol gevoerd, dat ze het bewustzijn verloor. Pas vandaag is zij op de hoogte gesteld van haar verkrachting.

Onder de daders zijn twee Irakezen die pas onlangs naar onze Zuiderburen zijn gevlucht. Indien zij schuldig worden bevonden aan groepsverkrachting, zullen ze onherroepelijk het land worden uitgezet.