Uitslag ADO Den Haag - SC Cambuur

De laatste wedstrijd van dit eredivisieweekend was het treffen tussen ADO Den Haag en SC Cambuur Leeuwarden. De Friezen kwamen na een kwartier op voorsprong door een doelpunt van Sander van de Streek op aangeven van Bartholomew Ogbeche. ADO had vervolgens amper balbezit en kwam daardoor amper aan het maken van kansen toe in de eerste helft.

In de tweede helft keerde Mike Havenaar namens ADO de wedstrijd binnen een paar minuten om met twee doelpunten. Cambuur probeerde het daarna nog wel, maar tot een doelpunt kwam het, ondanks een slotoffensief, niet. ADO won de wedstrijd met 2-1 en staat nu elfde in de ranglijst. Cambuur doet het minder goed, met dertien punten uit zeventien wedstrijden vinden ze zichzelf terug op de zeventiende positie.