Uitslagen Eredivisie 24/01/2016

Om 14.30 uur begonnen er twee wedstrijden in de Eredivisie. In Eindhoven nam PSV het op tegen FC Twente. In deze wedstrijd keerde Jetro Willems na maanden van blessureleed terug in het elftal van Philip Cocu. De bezoekers kwamen al snel op voorsprong, maar nadat PSV twee keer scoorde binnen drie minuten was de wedstrijd al snel gekanteld. Dankzij in totaal drie assists van Andrés Guardado won PSV met 4-2.

PSV

4 - 2

FC Twente

21' Moreno
 23' Moreno
 37' Narsingh
 79' Jozefzoon
   8' Oosterwijk
 69' Ede

Cabral

In Utrecht speelde PEC Zwolle tegen de plaatselijke FC. In de eerste helft domineerde FC Utrecht, maar doelman Mickey van der Hart van PEC zorgde ervoor dat de stand op 0-0 bleef. Onder andere Sébastien Haller, Bart Ramselaar en Yassin Ayoub misten kansen om op voorsprong te komen. In de slotfase van de tweede helft kwam Utrecht via invaller Ruud Boymans alsnog op voorsprong. Door de winst stijgt de ploeg naar de vijfde plaats in de Eredivisie.