Liverpool wint geweldig spektakelstuk van Nowich City

Liverpool heeft een spectaculaire uitwedstrijd met 4-5 gewonnen van Norwich City. De knotsgekke krachtmeting werd pas in de laatste minuut beslist in het voordeel van Jürgen Klopp. Toen er 18 minuten op de klok stond zag James Milner Firmino in een kansrijke positie staan. De Braziliaan haalde vervolgens uit en trof doel vanuit een moeilijke hoek: 0-1, een droomstart voor de Liverpudlians en Klopp-adepten.

Dieumerci Mbokani zorgde met een wonderschoon hakje ervoor dat Norwich tien minuten later op gelijke hoogte kon komen: 1-1. De fans van de thuisploeg gingen helemaal uit hun dak toen Steven Naismith vijf minuten voor de theepauze ook nog eens de 2-1 op het scorebord schoot.

In de 54e minuut kon Wes Hoolahan ook de 3-1 maken door een strafschop te benutten. Het antwoord van Liverpool kwam een minuut later toen Jordan Henderson een bal van buiten het strafschopgebied kon binnenwerken, en zo de aansluiting hervond. Na ruim een uur spelen tekende Firmino met zijn tweede treffer voor de gelijkmaker op het scorebord. De comeback van Liverpool was compleet toen James Milner een kwartier voor het einde ook nog eens de 3-4 kon aantekenen.

Het verzet van Norwich leek gebroken, maar zorgde Sébastien Bassong onverwacht nog voor de 4-4. Een laatste krachtsinspanning van Adam Lallana zorgde er zelfs nog voor dat bezoekers het krankzinnige spektakelstuk konden beslissen: 4-5.