Belgische dj verkracht vrouw live op radio

In Gent moet een 33-jarige radio-dj terechtstaan wegens verkrachting. De beste man heeft namelijk live in zijn radioshow een studente verkracht.

Overdag is de Gentenaar een magazijnmedewerker, maar 's avonds praat hij plaatjes aan elkaar bij Urgent.fm. In de zomer van 2014 leerde hij echter een vrouwtje kennen op een jazzfestival in de Belgische stad. Al snel lulden zij ronduit met elkaar over seks.

Tijdens zijn liveshow in het weekend voor kerst dat jaar, spraken zij met elkaar af in de studio. De plaatjesdraaier liet er geen gras over groeien en vroeg direct op de vrouw af of ze wilde neuken. Hij trok haar naar binnen en zoende haar.

De vrouw wilde van seks echter niets weten. Desondanks greep de Belg de vrouw vast en drong bij haar naar binnen. Het slachtoffer zei herhaaldelijk dat ze niet met hem wilde neuken. Pas na acht keer een welgemeend 'NEE!' hield de dj op.

Sinds de verkrachting in 2014 ligt de vrouw met zichzelf in de knoop. Ze vindt het moeilijk om met mannen alleen te zijn.

Volgens de dj is er niets aan de hand en heeft hij 'slechts haar signalen verkeerd geïnterpreteerd'. De rechter zal op 3 februari uitspraak doen in deze zaak. De beste man is overigens nog steeds in dienst als plaatjesdraaier bij Urgent.fm.