Dave Roelvink weer thuis na ziekenhuisopname

Dave Roelvink is weer thuis. De zoon van Dries Roelvink lag één nacht in het BovenIJ Ziekenhuis vanwege maagpijn. Dave bleek een maagvliesontsteking te hebben.

Dave wordt thuis 'lekker verwend' door zijn moeder, laat Dries weten aan BuzzE. Naar omstandigheden gaat het goed met Dave. Hij hoeft geen medicijnen te slikken en kan het de komende dagen rustig aan doen. "Donderdag staat het eerstvolgende dj-optreden in zijn agenda, ik denk dat hij dat gewoon gaat doen", zegt Dries.

Dave moet voorlopig minderen met alcohol, wat mogelijk een aardige opgave voor de 21-jarige Roelvink is. "Hij houdt wel van een borrel", weet zijn vader. "Maar dat is niet het meest ideale spul voor je maagwand."

Voorbeeld
Artsen hebben tegen Dave gezegd dat hij "wat meer een voorbeeld moet nemen aan zijn vader", aldus Dries. "Ik werk ook al jaren in het nachtleven, maar sport overdag en ben bezig met mijn voeding."

Volgens de zanger is Dave van plan dat advies op te volgen. "Hij heeft gezegd: pa, ik ga me aan jou vasthouden. We gaan samen sporten en op onze voeding letten. Morgen gaan we aan de slag."

Dave Roelvink weer thuis na ziekenhuisopname
Dave Roelvink weer thuis na ziekenhuisopname (Foto: BuzzE)