Collega bevestigt zwangerschap Keri Russell

Actrice Keri Russell is inderdaad in verwachting van haar The Americans-tegenspeler Matthew Rhys. Noah Emmerich, die met Keri en Matthew in de spionageserie speelt, bevestigde Keri's zwangerschap aan Entertainment Tonight.

De acteur vertelde dat de zwangerschap niet wordt verwerkt in het verhaal van The Americans. Daarin spelen Keri en Matthew Russische spionnen die in de jaren tachtig undercover in de Verenigde Staten wonen. "Keri is heel tenger", zei Noah, die verwacht dat de babybuik van de actrice geen probleem oplevert tijdens de opnamen. "Het is net of ze een grote erwt heeft ingeslikt."

Volgens Noah wordt creatief omgegaan met Keri's groeiende buik. "Ze staat altijd achter een aanrecht met een broodrooster erop", grapte de acteur, die in The Americans een FBI-agent speelt. "Er zijn maar een paar hoeken van waar je haar buikje kan zien. Er valt omheen te werken, het gaat erom de juiste shots te kiezen."

Het kind wordt het eerste van Keri en Matthew samen. De 39-jarige actrice en 41-jarige acteur zijn sinds eind 2013 samen. Keri heeft twee kinderen met haar ex Shane Deary, van wie ze in de zomer van 2013 scheidde na een huwelijk van zes jaar. Zoon River en dochter Willa zijn inmiddels acht en vier jaar oud.

Collega bevestigt zwangerschap Keri Russell
Collega bevestigt zwangerschap Keri Russell (Foto: BuzzE)