Shaquille O'Neal geeft zoon Lamborghini en Jeep voor verjaardag

In de Verenigde Staten is zestien jaar oud worden nogal een dingetje. De 'sweet 16' feestjes zijn over het algemeen van levensbelang in de levens van de pubers. Dat is al helemaal zo voor de gefortuneerde Amerikanen zo valt in vele tv-series te zien. Kosten noch moeite worden gespaard, sterren worden ingevlogen en natuurlijk krijgt het feestvarken een auto van de rijke ouders.

Maar het kan nog gekker zo bleek tijdens het feestje van Shareef O'Neal, zoon van de beroemde oud-basketballer Shaquille O'Neal. Shaq had een aardig feestje voor zoonlief georganiseerd. Er waren vierhonderd genodigden waaronder Christian and Quincy Combs, de zonen van P Diddy. Er was een snoepbuffet en rapper Post Malone kwam optreden.

Hoogtepunt van het feest was natuurlijk het cadeau van vader O'Neal. Tot Shareefs grote verrassing kreeg hij niet zomaar een auto, wat redelijk gebruikelijk is. Nee hij kreeg een Lamborghini en nog een gepimpte Jeep Wrangler, altijd handig voor erbij. De 'kleine' O'Neal kan dus voorlopig vooruit.

Shareef O'Neal speelt zelf overigens ook een aardig potje basketbal, dus wie weet zien we hem net als zijn vader nog eens terug in de NBA.

 

HBD TO ME!!!❄❄❄

Een foto die is geplaatst door Shareef ONeal (@shareefoneal) op11 Jan 2016 om 12:00 PST