Man bezwangert 800 vrouwen: 'Elke week bevalling'

Simon Watson uit het Engelse Luton is best wel een baas. De Brit beweert al meer dan achthonderd kinderen te hebben verwerkt. De 41-jarige blonde Adonis verkoopt namelijk zijn sperma via internet.

Simon, die zelf drie kinderen opvoedt, heeft een opmerkelijke bijbaan. Hij is namelijk spermadonor. Dit doet hij niet via een spermabank, maar gewoon via Facebook. En hij verdient er nog goed aan ook.

De beste man vraagt maar liefst 50 pond per volgekwakt potje. En dat is omgerekend 66 euro. Vrouwen staan in de rij om zichzelf te bevruchten met Simons zaad.

"Ik heb zeker achthonderd kinderen", beweert de Engelsman. "En dat zijn alleen nog maar de kinderen waarvan ik weet dat ze van mij zijn. Elke week wordt wel weer ergens een kind van mij geboren. Ook heb ik een paar tweelingen rondlopen."

Spijt heeft de geile kerel niet. "Al mijn vrienden en familieleden weten wat ik doe voor de kost", vertelt hij. En het geld is meer dan welkom. "Sommigen zeggen dat mijn zaad gratis moet zijn. Maar ik vind 50 pond voor een potje wondermiddel geen slechte prijs."

De vrouwen zelf volblaffen doet hij overigens niet. "De pot sperma wordt afgeleverd met een steriele spuit. Ik geef de pot af en loop weg. Hoe ze zichzelf insemineren, is hun pakkie an."