Jans verlengt één jaar bij PEC Zwolle

Ron Jans is ook volgend seizoen de trainer van PEC Zwolle. In de afgelopen jaren boekte de Zwollenaren onder Jans een aantal mooie prestaties. Zo werd in 2014 de KNVB beker gepakt en daaropvolgend ook de Johan Cruijff Schaal. Daarnaast eindigde de ploeg vorig jaar op een historische zesde plaats in de competitie.

"Het doet me goed dat we tot overeenstemming zijn gekomen de verbintenis te verlengen", aldus Jans op de website van PEC Zwolle. "In het traject dat we hebben ingezet zit nog voldoende rek om spelers, staf en mijzelf verder te ontwikkelen. Het is ontzettend prettig om hier te werken. De club groeit en bloeit namelijk aan alle kanten. Niet alleen in de stad Zwolle, maar ook in de regio eromheen. Ik ben blij en sta te trappelen daar nog langer onderdeel van uit te mogen maken, want ik voel me hier enorm gewaardeerd."

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is erg blij met een langer verblijf van Jans. "Ron heeft sinds zijn komst in Zwolle goed werk geleverd. We maken met elkaar onderdeel uit van de beste periode die de club ooit heeft gekend. Het is dan ook mooi dat we dit traject wederom met een seizoen verlengen. Want zowel op het veld, maar ook zeker daarbuiten zie ik Ron als een belangrijke bespeler van onze club."