Man pist in winkel over games en accessoires heen

Target, de op een na grootste keten discountwinkels van de Verenigde Staten, heeft op dinsdag jongstleden een onfortuinlijk incident te verduren gehad met een man die in een van de filialen letterlijk over de gameproducten begon te zeiken. De man is inmiddels opgepakt, hem wordt wildplassen en openbare zedenschennis ten laste gelegd.

Het incident vond afgelopen dinsdag plaats in Wilkes-Barre, een plaats in de Amerikaanse staat Pennsylvania. In de avonduren betrad een man de lokale Target-vestiging om vervolgens plaats te nemen in een beschikbare scootmobiel. Nadat de man naar de eletronica-afdeling was afgereisd, ontdeed hij zich van zijn kleding en begon ongegeneerd over de schappen games en toebehoren te urineren. Eenmaal uitgezeken vertrok de wildplasser weer richting de uitgang.

Inmiddels is de verdachte opgepakt en mag hij binnenkort voor de rechtbank verschijnen. Volgens een verklaring van het politiebureau van Wilkes-Barre had de man reeds in zijn broek geplast voordat hij de winkel betrad. "Na het verwijderen van een met urine doordrenkte broek begon de man te plassen over de games en gameaccessoires", aldus het politierapport.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Target met ongelukkig gamenieuws in de publiciteit komt. Vorige week dinsdag werd er een schunnig blok hout met een dubieuze boodschap aangetroffen in een PlayStation 4-doos afkomstig van de winkelketen.

Man plast na joyride over computerspelletjes heen (Foto: Wilkes-Barre politiebureau)
Man plast na joyride over computerspelletjes heen (Foto: Wilkes-Barre Police Department)