'Kim en Kanye hernieuwen huwelijksgeloften'

Kim Kardashian en Kanye West willen in mei hun tweede huwelijksdag groots vieren. De realityster en rapper zijn van plan hun huwelijksgeloften te hernieuwen tijdens een flamboyante ceremonie, verklapt een ingewijde aan Radar Online.

"Ze willen er een traditie van maken, met een extravagant feest in plaats van iets kleins", weet de bron. De 38-jarige Kanye en de 35-jarige Kim, die vorige maand beviel van hun tweede kind Saint, trouwden in 2014.

Volgens de ingewijde willen Kim en Kanye elkaar nogmaals eeuwige trouw beloven in Parijs, waar de rapper zich graag met zijn gezin zou willen vestigen. Kim en Kanye wilden in 2014 graag trouwen in Parijs, maar dat kon niet volgens de Franse wet. De twee weken uit naar Florence, waar hun eerste kind North werd verwekt.

Kassa
Kims moeder Kris is volgens de ingewijde wel te porren voor een groot feest in Parijs. De matriarch hoort de kassa al rinkelen. "Kris zei tegen Kim en Kanye dat ze gek zijn als ze hier niet veel aan willen verdienen. Ze kunnen tientallen miljoenen opstrijken aan sponsordeals en de uitzendrechten."

Kim zou de ceremonie stijlvol willen houden, maar of dat gaat lukken betwijfelt de bron. "Het is erg waarschijnlijk dat ze uiteindelijk toegeeft en alles doet voor het geld als het juiste aanbod langskomt."

'Kim en Kanye hernieuwen huwelijksgeloften'
'Kim en Kanye hernieuwen huwelijksgeloften' (Foto: BuzzE)