Mama (36) heeft trio met 15-jarigen

In Engeland is deze week het proces begonnen tegen ene Caroline Lea. De 36-jarige moeder van drie zoons uit Blackpool heeft namelijk een triootje gehad met twee vijftienjarige jongens. Een derde leeftijdsgenootje werd door de dame in kwestie aangerand.

Het verhaal neemt ons mee naar de periode tussen december 2013 en maart 2014. Lea's huis vormde destijds een waar walhalla voor bronstige pubers. Dit was dé plek voor je drank, wiet en speed.

De drie jongens uit het verhaal waren vaste bezoekers van het drugshol. Een van hen had zelfs een seksrelatie met de vrouw. Hij werd verleid toen hij met haar televisiekeek. Zij begon hem te zoenen, maar hij duwde haar weg.

Daarna begon hij het toch lekker te vinden, waarna hij regelmatig even aanwipte voor een nummertje. Als hij te moe was en geen zin had in seks, gaf Lea hem speed. Hierna was het ventje weer klaarwakker om de geile milf aan zijn spermaspeer te rijgen.

Op een dag was deze knul samen met een mattie te gast bij Lea om een jonko te smoken. Een van de pubers stelde brutaal voor om een triootje te doen. Daar had de vrouw wel oren naar, waarna het trio vertrok naar haar slaapkamer.

Lea, slechts gehuld in een topje en korte broek, verwende de jochies eerst met een pijpbeurt. Keurig werkte zij een voor een af. Vervolgens reed de moeder zich klaar op de kloppende roedes van beide jongens.

De derde knul werd ook door de Engelse lastiggevallen. In slechts een slipje en T-shirt bereed Lea het arme jochie. Hij liet echter duidelijk merken dat hij niet van haar avances was gediend.

Lea moet nu terechtstaan voor zeven gevallen van seks met een minderjarige. Zij ontkent echter alle aantijgingen. De rechtszaak zal nog zeker twee weken in beslag nemen.

Update 18.44 uur:
En we hebben beeld! En ja, naar goed, Engels gebruik is de dame in kwestie een foeilelijk mokkel. We wensen de betrokkenen dan ook alle sterkte toe.