Onderzoek naar Chris Brown na mishandeling

De politie van Las Vegas heeft een onderzoek ingesteld naar Chris Brown nadat er een klacht was binnengekomen over een vermeende mishandeling en diefstal. De zanger ontkent het voorval tegenover The Hollywood Reporter.

De politie reageerde zaterdag op een melding van een vrouw die zei mishandeld te zijn door Brown. Het slachtoffer was aanwezig op een feestje in een hotelkamer toen er ruzie ontstond over een telefoon. De vrouw claimt dat Brown op haar in begon te slaan toen ze haar telefoon tevoorschijn haalde en een foto van hem probeerde te maken.

De bodyguards van Chris pakten haar telefoon af en gooiden de vrouw uit de hotelkamer. De beveiliging van het Palms Casino Resort zette haar vervolgens uit het hotel.

Een woordvoerder van Chris noemt de aantijgingen 'ondubbelzinnig onwaar'. De vrouw zou uit de hotelkamer zijn gezet vanwege haar 'verstorende en uit de hand gelopen gedrag'. ''Het verhaal dat ze haar telefoon in haar bezit had tijdens de afterparty en een foto kon maken waardoor een ruzie ontstond met Chris Brown, is volledig verzonnen. Dit is een overduidelijk geval van wraak nadat haar ego is gekrenkt'', aldus de zegsman van de 26-jarige zanger.

Onderzoek naar Chris Brown na mishandeling
Onderzoek naar Chris Brown na mishandeling (Foto: BuzzE)