Hasselbaink begint slecht aan nieuwe jaar

Trainer Jerrel Hasselbaink is wel eens beter aan een nieuw jaar begonnen. Hij ging vrijdagavond met Queens Park Rangers onderuit tegen Hull City (1-2). Adama Diomande bezorgde de bezoekers in de slotminuut de winst.

Abel Hernandez bracht Hull City op voorsprong. De wedstrijd leek uit te draaien op een gelijkspel toen Sebastian Polter in de 87e minuut voor de gelijkmaker tekende. Hasselbaink gunde Tjaronn Chery een basisplaats. Leroy Fer mocht in de zeventigste minuut invallen.

Hasselbaink werd vorige maand aangesteld als hoofdtrainer bij Queens Park Rangers. Hij wacht nog steeds op de eerste zege met zijn nieuwe ploeg die nu de vijftiende plaats van de Championship, het tweede niveau in Engeland, bezet.

Hasselbaink begint slecht aan nieuwe jaar (Foto: ANP)