Duizenden games in de aanbieding in Steam Winter Sale 2015

Eerder deze week hadden we nog een bericht van Microsoft die pocht met honderden Xbox-aanbiedingen, maar inmiddels draait ook de Steam Winter Sale op volle toeren. Duizenden afgeprijsde games en dagelijkse spotlights passeren de revue tot en met 4 januari, wanneer de uitverkoop eindigt.

Enkele noemenswaardige aanbiedingen zijn Skyrim voor €3,74, The Witcher 3 voor €29,99, Wolfenstein: The New Order voor €7,49 en Metal Gear Solid V voor €40,19. Iedere dag worden games uitgelicht, zoals vandaag Divinity: Original Sin Enhanced Edition voor €26,79, X-COM Declassified en X-COM: Enemy Unknown voor respectievelijk €3,99 en €4,99, maar ook kortingen oplopend tot 84% binnen bijvoorbeeld de Resident Evil-franchise.

Hoewel de titels extra aandacht krijgen via de startpagina van Steam, lijkt het er op dat alle prijzen die je nu ziet definitief zijn en dus niet per dag verschillen, zoals dat in het verleden met de zogenaamde flash sales werd gedaan. Alle tijd dus, aangezien de actie nog tot en met 4 januari loopt. Kijk in de store van Steam voor de aanbiedingen. Alle kortingen zijn al verwerkt, dus als je een titel in gedachte hebt, zoek hem op, wie weet is 'ie afgeprijsd.