R. Kelly loopt geïrriteerd weg uit interview

R. Kelly is boos opgestapt tijdens een video-interview met Huffington Post. De zanger vond het respectloos dat de interviewer doorvroeg over de zaken rond seksueel misbruik waarin hij verwikkeld was.

"Ik ben hier niet gekomen om verhoord te worden of een verklaring af te leggen", zo verdedigde de R&B-zanger zich toen hem gevraagd werd naar de impact van de zedenzaken op zijn leven en zijn muziek. Hij werd namelijk herhaaldelijk beschuldigd van het misbruik van minderjarigen en zingt op zijn nieuwe album veelvuldig over seks. "Dit gaat niet over R. Kelly, niet over muziek en niet over iemand die hard voor zijn muziek werkt. Dit is een verhoor. Dit is respectloos."

Toch vond interviewster Caroline Modarressy-Tehrani wel degelijk dat het onderwerp relevant was en vroeg door. "Dit zegt meer over jouw intelligentie dan de mijne", reageerde Kelly die haar de kans gaf nog één vraag te stellen. Toen die vraag wederom ging over hetzelfde onderwerp, had de zanger er genoeg van en vertrok hij. Tijdens zijn vertrek wilde slechts een positieve boodschap kwijt. "Ik hou van mijn fans en ik hou van jou."

R. Kelly loopt geïrriteerd weg uit interview
R. Kelly loopt geïrriteerd weg uit interview (Foto: BuzzE)