Ed Sheeran koopt flat voor ouders in Londen

Ed Sheeran heeft een appartement in Londen gekocht voor zijn ouders. En daar heeft de zanger het niet bij gelaten. Volgens The Sun deed de artiest zijn vader en moeder ook nog een auto cadeau.

Het nieuwe appartement van zijn ouders, John en Imogen, ligt tegenover zijn eigen appartement in de stad. Dat kocht Ed eerder dit jaar voor een bedrag van 9 miljoen pond (ruim 12 miljoen euro). De Britse krant schrijft dat Sheeran eerder al een huis kocht vlakbij zijn ouders in Framlingham, Suffolk. "Dus als ik ooit kinderen heb en als ze een beetje vervelend worden, dan zijn opa en oma altijd in de buurt", zei Ed tegen de krant.

Sheeran kondigde onlangs aan tijd in te ruimen voor een pauze. Hij stopt even met optreden en hij liet vorige week ook weten dat zijn volgers op social media ook even niet op hem hoeven te rekenen. "De afgelopen vijf jaren waren geweldig, maar ik merk dat ik de wereld nu bekijk via een beeldscherm. Dus ik grijp deze kans om even niks te doen en de wereld over te reizen", aldus Ed.

Ed Sheeran koopt flat voor ouders in Londen
Ed Sheeran koopt flat voor ouders in Londen (Foto: BuzzE)