Presentator blundert bij Miss Universe

Komiek Steve Harvey mocht dit jaar de finale van Miss Universe presenteren, maar van die keuze zou de organisatie wel eens spijt kunnen hebben. Steve kondigde aanvankelijk namelijk de verkeerde winnares aan.

De nachtmerrie van iedere presentator werd werkelijkheid voor de komiek toen hij ten onrechte Miss Colombia bekroonde tot Miss Universe. Na enkele minuten merkte hij dat hij zijn kaartje verkeerd had voorgelezen. Hij moest toen opnieuw het woord nemen om Miss Filipijnen, Pia Wurtzbach, tot winnaar uit te roepen.

'Het is mijn schuld, op het kaartje stond het goed', verontschuldigde Steve zich. Het kroontje was inmiddels al opgezet bij de Colombiaanse Ariadna Gutierrez, maar die moest de eer dus al snel weer doorgeven aan de verbouwereerde Filipijnse.

De uitslagkaart
De uitslagkaart

De Nederlandse Jessie Jazz zat niet bij de laatste vijftien finalisten. 'Zoooo jammer! Jessie Jazz heeft het geweldig gedaan!', meldde het team achter Jessie Jazz Vuijk op Facebook vlak nadat de top-15 werd bekendgemaakt in Las Vegas. 'Jessie Jazz zat echt mega veel in de show. Denk dat er nog leuke dingen voor haar uit kunnen komen! Iedereen heeft het over haar sprankelende persoonlijkheid. Ook dit zijn allemaal geweldige kansen die je mee kunt pakken!'

Update

Video toegevoegd