Real Madrid scoort tien keer tegen Vallecano

Real Madrid heeft zondag drie punten gepakt in een bizar duel met degradatiekandidaat en plaatsgenoot Rayo Vallecano. Een doelpuntenfestijn in Bernabéu eindigde in 10-2. Gareth Bale scoorde vier keer, Karim Benzema driemaal en Cristiano Ronaldo was goed voor twee treffers.

De thuisploeg kwam al na drie minuten op voorsprong door een doelpunt van Danilo maar tien minuten later keek Real aan tegen een achterstand: 1-2. De 'Koninklijke' kon pas aan de monsterscore gaan werken na een directe rode kaart voor de Spaanse verdediger Tito van Vallecano al na een kwartier spelen. Bale trok de stand gelijk.

De kansen voor de bezoekers waren definitief voorbij na een overtreding van Raúl Baena die een strafschop veroorzaakte en zijn tweede gele kaart in ontvangst nam. Ronaldo scoorde vanaf elf meter: 3-2. Real kon tegen negen man aan het doelsaldo gaan werken en blijft door de zege in het spoor van de koplopers in de Spaanse competitie, FC Barcelona en Atlético Madrid.

Real Madrid scoort tien keer tegen Vallecano (Foto: ANP)