Macaulay Culkin speelt volwassen Kevin

Acteur Macaulay Culkin is opnieuw in de huid gekropen van Kevin, zijn 8-jarige personage uit de grappige familiefilm Home Alone uit 1990. De inmiddels 33-jarige Kevin blijkt getraumatiseerd te zijn door de kerstvakantie waarin zijn ouders hem per ongeluk alleen thuis lieten.

De voormalig kindster is te zien in DRYVRS, een nieuwe webserie die donderdag online verscheen. Hierin ontmoet de maker van de serie, Jack Dishel, elke aflevering een nieuwe automobilist via een carpool-app. In de eerste aflevering komt hij bij de volwassen Kevin in de auto terecht. Deze vertelt hem over zijn jeugdtrauma, waarin zijn ouders hem vergaten en hij het met een stel inbrekers aan de stok kreeg. Zijn ervaring met de inbrekers komt vervolgens van pas wanneer de twee worden overvallen door een gewapende man.

Dishel is getrouwd met Regina Spektor en is zelf ook muzikant in zijn eigen band Only Son. Entertainment Weekly weet dat nieuwe afleveringen van DRYVRS in 2016 op Dishels eigen YouTube-kanaal verschijnen. Andere gastacteurs in de serie zijn onder anderen Rosanna Arquette en Steven Weber.

De aflevering met de 35-jarige Culkin trok gelijk al miljoenen kijkers.

Macaulay Culkin speelt volwassen Kevin
Macaulay Culkin speelt volwassen Kevin (Foto: BuzzE)