De Legends of Tomorrow presenteren zich in nieuwe posters

De vele tv-series die zijn gebaseerd op personages uit DC Comics hebben momenteel allemaal even een winterstop op de Amerikaanse televisie (in Nederland kun je zondag gewoon The Flash zien op FOX), maar in januari barst de hele bende weer los. Niet alleen zijn onder andere Arrow en The Flash dan weer te zien, ook de nieuwe series Lucifer en Legends of Tomorrow beleven dan hun premières.

Voor Legends is deze week een nieuwe poster plus een setje personageposters verschenen. Ze tonen de helden in hun volle glorie, alsof DC wil onderstrepen dat je voor helfhaftige actie uit hun stal heus niet hoeft te wachten tot maart, wanneer hun grootste helden samenkomen in de bioscoop.

DC's Legends of Tomorrow - poster

Deze poster toont The Atom/Ray Palmer (Brandon Routh), White Canary/Sara Lance (Caity Lotz), Rip Hunter (Arthur Darvill), Mick Rory/Heat Wave (Dominic Purcell), Kendra Saunders/Hawkgirl (Ciara Renée), Carter Hall/Hawkman (Falk Hentschel), Leonard Snart/Captain Cold (Wentworth Miller) en Martin Stein (Victor Garber) en Jefferson Jackson (Franz Drameh) samen als Firestorm. De serie speelt zich af in hetzelfde universum als Arrow en The Flash, en dus is een verschijning van de helden uit die series onderdeel van het begin van de dertiendelige serie. Het team moet het opnemen tegen de onsterfelijke Vandal Savage (Casper Crump), die in de crossover-afleveringen van Arrow en Flash werd geïntroduceerd.

Ter promotie van de serie heeft een aantal Amerikaanse website 'exclusieve' personageposters van de helden gekregen; we hebben deze voor je in het overzicht aan de rechterkolom geplaatst (onder Afbeeldingen), zodat je er makkelijk doorheen kunt bladeren.

DC's Legends of Tomorrow is vanaf 21 januari te zien op The CW. Het is nog niet bekend of een Nederlandse omroep de serie ook gaat uitzenden.