FOK! Wat een weer: onveranderd zacht

Afgelopen nacht heeft het lokaal licht geregend en ook vanmorgen kan het lokaal nog motregenen. In de loop van de ochtend wordt het droog, maar het blijft grotendeels bewolkt. De temperatuur ligt vandaag tussen de 12 en 14 graden. Ook zaterdag en zondag blijft het uitzonderlijk zacht. Pas na het weekend neemt de kans op regen weer wat toe. 

Afgelopen zomervakantie maakten qltel en Rewimo een rondreis door Amerika. Uit de honderden foto's die ze hebben gemaakt, kreeg ik een selectie toegestuurd die ik met jullie mag delen. Vandaag de eerste: de Cadillac Ranch bij Amarillo 

Cadillacas in de grond  (Foto: qltel en Rewimo)
Cadillacs in de grond (Foto: qltel en Rewimo)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 2011 kwam de Irakoorlog officieel ten einde als de laatste Amerikaanse troepen het land verlaten. 

* In 1999 scherpte Pieter van den Hoogenband het Europees record op de 200 meter vrije slag, dat sinds 1989 op naam van Giogri Lamberti stond.  

* In 1642 zette Abel Tasman voor het eerst voet aan land in Nieuw-Zeeland. Hij was hiermee de eerste Europeaan in het land. 

* in 1980 werd abortus provocatus gelegaliseerd door de Tweede Kamer.