Het FOK! WhatPulse-team zoekt versterking!

De titel zegt het al: het FOK! WhatPulse-team zoekt versterking. Inmiddels staat het FOK!team tweede op de ranglijst van WhatPulse, achter DPC (Het voormalige GoT-team). Ons team bestaat momenteel uit 424 leden, die samen goed zijn voor maar liefst 5,449,871,688  toetsaanslagen. 

Ik hoor het je denken: "leuke info, maar wat is het en wat moet ik ermee?" Wel, heel in het kort: Whatpulse is een klein achtergrondprogrammaatje dat bijhoudt hoeveel toetsen je aanslaat en welke dat dat dan zijn. Het houdt NIET bij in welke volgorde je de toetsen aanslaat. Je wachtwoorden en dergelijke zijn dus veilig! Sinds (een van) de laatste update(s) kan ook nog worden bijgehouden hoeveel je up- en downloadt. In de reeks op het forum kun je veel meer info vinden over het hoe en wat. 

"Wat heeft het voor nut?" Geen nut, het is puur voor de lol (en ook een beetje voor de competetie). Je kunt er niks mee winnen of verliezen. Just for fun dus. Doe mee en registreer je ook! In het topic op het forum kun je meer informatie vinden over hoe je team FOK! joint. 

heatmap whatpulse
Mijn persoonlijke heatmap van vandaag.