FOK! Wat een weer: saai en somber

Somber en saai is de enige omschrijving die ik kan geven voor het weer momenteel. Gisteren was het 's ochtends vroeg venijnig koud, maar dat trok in de loop van de dag wel weer redelijk bij. Ook vandaag belooft het een sombere grijze dag te worden.

De hele dag is er kans op een regenbui en de bewolking blijft als een dichte deken boven het land hangen. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land vrij zwak tot krachtig boven het ijsselmeer en zee. De temperatuur ligt zo'n 8 graden te hoog voor de tijd van het jaar: het gemiddelde voor deze tijd is 6 graden, en geen 14 graden, wat de maximumtempertuur is in het zuidwesten. 

Bondage trok er gisteren speciaal voor mij op uit om een paar foto´s te maken van het sombere weer. 

Grauwe lucht in Assen (Foto: Bondage)

Grauwe lucht in Assen (Foto: Bondage)
Grauwe lucht in Assen (Foto's: Bondage)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1944 begon het Ardennenoffensief: een V2-raket trof een bioscoop in Antwerpen waardoor 567 mensen om het leven kwamen. 

* In 2014 vond een aanslag plaats op een school in Peshawar. Bij deze aanslag, gepleegd door de Pakistaanse Taliban, kwamen 145 mensen (waarvan 132 kinderen) om het leven. 

* In 1773 vond de Boston Tea Party plaats. De party was een van de gebeurtenissen in de aanloop naar de Amerikaanse Revolutie. 

* In 1991 werd tijdens een algemene vergadering van de Verenigde Naties besloten dat het zionisme géén vorm van racisme is.