Kim Kardashian gaat placenta opeten

Elk detail uit het leven van Kim Kardashian, ook al is het eigenlijk privé, is nieuws. Dus ook het volgende bericht; doe er je voordeel mee. Kim is namelijk van plan om haar placenta op te gaan eten. Dat meldt ze op haar website.

'Toen ik zwanger was van North heb ik zoveel verhalen gehoord over moeders die bij hun eerste baby's hun placenta niet opaten en last kregen van post-partumdepressie', schrijft Kim. 'Maar toen ze de pillen namen bij hun tweede baby hadden ze er geen last van!' Met de pillen doelt ze op capsules met daarin het poeder van de nageboorte. "Ik ga het niet bakken als een biefstuk, maar laten vriesdrogen."

Ook na de geboorte van North in 2013 overwoog ze haar placenta in te nemen, zo was te zien in haar realityserie Keeping Up With The Kardashians. Toen benadrukte ze juist nog dat het goedje goed zou zijn voor een jeugdig uiterlijk. Eerder deze maand beviel ze van zoon Saint en dit keer wil ze toch de pillen gaan laten maken. 'Ik heb geen zin in de baby-blues en denk dat het niet mis kan gaan met een pil gemaakt van mijn eigen hormonen.'

Kim Kardashian gaat placenta opeten
FOK! wenst Kim Kardashian smakelijk eten. (Foto: BuzzE)