Piqué stookt vuurtje op richting Arbeloa

Dat Gerard Piqué niet graag vrienden maakt in Madrid was al duidelijk, maar de verdediger van FC Barcelona zag gisteren, na het duel met Deportivo la Coruña, zijn kans schoon om het vuur weer eens te doen oplaaien.

Mikpunt was deze keer Alvaro Arbeloa, verdediger bij de koninklijke in Madrid. De Real-speler zei onlangs dat Piqué een comedyshow zou moeten krijgen, naargelang de tweets van de Catalaanse verdediger omtrent de curieuze uitschakeling van Real Madrid in de Spaanse beker. Hierbij noemde Arbeloa de speler van de blaugranas een vriend.

Hierop reageerde Piqué gisterenavond met de tekst: "Ik zie Arbeloa niet als een vriend, misschien iemand die ik ken, een kennis. Maar zeker geen vriend." Het is niet de eerste keer dat Arbeloa en Pique, die allebei voor het Spaans nationaal elftal uitkomen, het aan de stok met elkaar hadden. Ook in 2013 was er al een twitterincidentje naargelang een gemakkelijk gegeven penalty in een wedstrijd van Real Madrid tussen de twee heren.

Piqué baalde ook van de wedstrijd tegen Deportivo zelf (2-2). "Dit is een domper, maar we zullen terugslaan. Zij waren dapper en verdienden een punt. Wij hadden de controle voor 75 minuten, maar lieten het vervolgens lopen", liet de verdediger optekenen