Dries ontvlucht zaal vol gehandicapten

Dries Roelvink heeft zich weer eens van zijn beste kant laten zien. De beste man heeft vanavond in Amsterdam-Noord voorkomen dat een zaal met zeshonderd gehandicapte kindertjes naar zijn gezang moest luisteren. Hij besloot de benefietavond te ontvluchten, want hij moest 'geld verdienen'.

In het noordelijkste stadsdeel van Amsterdam werd vanavond een benefietavond georganiseerd voor Only Friends, een sportvereniging voor gehandicapten. Omdat ze de komende jaren geen subsidie meer krijgen, besloten topartiesten als Wesley Bronkhorst en Peter Beense gratis een moppie te komen zingen. En ook Dries wilde meedoen.

Hoewel de volkszanger pas om 20.00 uur zou moeten optreden, liet de organisatie hem een kwartiertje eerder komen. En dat zinde de doldrieste Dries niet. Na wat te hebben gegeten, besloot hij via de achterdeur te vertrekken.

"Dries moet weten dat dit echt niet kan", laat de organisator weten. "Er staan hier 600 gehandicapte kinderen te wachten. Wij moesten ons excuses aanbieden aan het publiek."

Presentator Gaston Starreveld kan wel lachen om de poets die Dries de organisatie heeft gebakken. "Dries zou optreden, maar hij is gewend aan zijn realityshow. Dan denkt hij zeker dat er niet genoeg mensen komen kijken bij het optreden vanavond en gaat hij ervandoor", aldus Gaston 'goeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedenavond!' Starreveld.

En omdat wij de beroerdste niet zijn, hier een gouwe ouwe van Dries Roelvink: