Nederlaag Man United bij Bournemouth

Manchester United heeft zaterdag een pijnlijke nederlaag geleden in de Engelse Premier League. De door blessures geplaagde equipe van manager Louis van Gaal ging in het Vitality Stadium met 2-1 ten onder tegen het gepromoveerde Bournemouth.

Het ging al na 100 seconden mis bij United, toen doelman David de Gea mistastte bij een hoekschop van Junior Stanislas, die zo zag hoe zijn bal er in één keer in ging. In de 24e minuut maakte Marouane Fellaini gelijk, nadat Memphis Depay eerst op de doelman was gestuit. Na rust schoot Joshua King, opnieuw uit een hoekschop, de 2-1 binnen.

Het jonge United, met Daley Blind centraal achterin, slaagde er niet meer in de derde nederlaag van het seizoen te voorkomen.