Nicki Minaj (rapperinnetje) eist respect voor haar talent

Nicki Minaj heeft vrijdagavond uitgehaald naar Bossip. Het getinte talent is boos omdat de entertainmentwebsite een uitspraak retweette die suggereert dat Nicki haar bekendheid heeft te danken aan haar opvallend dikke reet.

Bossip startte op Twitter een algemene discussie over het geringe aantal vrouwelijke rappers in de muziekindustrie. Iemand postte: ''Ja, mannen zijn visueel ingesteld, het interesseert ze niet of je kan zingen... Daarom moest Nicki een kont kopen om bekend te worden'', verwijzend naar de geruchten dat Minaj plastisch chirurgie heeft ondergaan. Bossip retweette de post, tot woede van Nicki.

"Ik zag dat Bossip onwetendheid aan het retweeten is, dus ik dacht dat maak ik even bekend. De grootheden respecteren mij. Net als de goede journalisten'', aldus Minaj tijdens haar twittertirade. ''Ik heb oog in oog gestaan met al jullie favoriete mannelijke MC's. Het is ronduit komisch om op dit punt in mijn carrière mijn talent en mijn diversiteit te ondermijnen.''

Minaj heeft inmiddels nummers gemaakt met onder anderen Lil Wayne, Jay Z, Eminem en Kanye West. Ze is dan ook van mening dat ze inmiddels te boek zou staan als een van de groten als ze een man zou zijn geweest. ''Jaloezie is een ziekte'', aldus Minaj. ''Mij geen respect geven zal mij niet stoppen om uit te blinken. Ik ben een invloedrijke zakenvrouw. Dankzij jullie haat is dit allemaal mogelijk.'' De rapster noemt het dan ook belachelijk dat ze dankzij haar kont zou worden gevraagd voor samenwerkingen.

Nicki Minaj eist respect voor haar talent
Nicki Minaj eist respect voor haar talent (Foto: BuzzE)