Cate Blanchett in Thor: Ragnarok

Vers van haar nominatieregen bij de Golden Globes voor haar film Carol, is er meer nieuws over filmster Cate Blanchett. Ze is in de afrondende gesprekken om een rol te gaan spelen in de derde Thor-film, genaamd Ragnarok. Dit meldt Comic Book Resources.

In die film zal ze naar verluidt een hoofdrol gaan spelen. Echter, de castingafdeling is ook op zoek naar enkele actrices voor de rol van Valkyries, vrouwen die in de Noorse mythologie beslissen wie er levend uit een gevecht komt en wie ze meenemen naar Valhalla. Het is nog onduidelijk voor welke rol Blanchett gecast is, maar dat er een fantastische prestatie aan zit te komen, is een understatement. Voor de film zal Chris Hemsworth opnieuw de god Thor spelen. Het is nog onbekend of Natalie Portman haar rol van Jane, die ze in de voorgaande Thor-films speelde, weer op zal pakken. Wel is bekend dat Jamie Alexander de rol van Lady Sif weer zal gaan spelen.

De regie is in handen van Taika Waititi, die in 2014 furore maakte met de horrorcomedy What We Do In The Shadows. Thor: Ragnarok staat op de planning voor 2 november 2017. 

Cate Blanchett in Thor: Ragnarok (Foto: ANP)Cate Blanchett in Thor: Ragnarok (Foto: ANP)