Man 'valt en penetreert meisje (18)'

Ehsan Abdulaziz had een wel heel opmerkelijke verklaring tijdens zijn proces wegens verkrachting van een achttienjarig meisje. Volgens de 46-jarige Londenaar was hij namelijk gevallen, en had de miljonair zo per ongeluk het tienermeisje aan zijn swaffelzweep geregen.

Ehsan was afgelopen augustus in Cirque Le Soir in de Britse hoofdstad. In de nachtclub was ook het slachtoffer aanwezig, dat met een wederzijdse vriendin het etablissement bezocht. Na het stappen bood de beste man het vrouwelijke duo een lift aan in zijn peperdure Aston Martin.

In plaats van naar hun huis te rijden, nodigde de miljonair de dames uit hem te vergezellen naar zijn appartement. Eenmaal binnen werd de wederzijdse vriendin meegenomen naar Ehsans slaapkamer, alwaar de rijke stinkerd haar alle hoeken van de kamer liet zien. Het achttienjarige meisje werd gevraagd mee te doen aan een trio, maar daar wilde zij niets van weten.

De volgende ochtend werd het adolescente meisje wakker terwijl Abdulaziz bovenop haar lag. "Ze werd wakker terwijl de beklaagde haar aan het kussen was en zijn penis in haar vagina stak", aldus de aanklager volgens Het Nieuwsblad. Ze vroeg hem waar hij in godsnaam mee bezig was, maar de beste man zei dat het wel goed zat omdat hun vriendin lag te pitten. Uiteindelijk wist het arme kind zich te bevrijden en elders de politie te bellen.

De miljonair werd prompt in de boeien geslagen wegens verkrachting. Daar wilde Ehsan echter niets van weten. "Laat haar het maar bewijzen", luidde zijn weerwoord. Later verklaarde hij dat het slachtoffer hem op zich had getrokken en zelf zijn hand tussen haar benen had geduwd. Tot seks was het echter niet gekomen, zo hield hij vol.

Uit DNA-tests bleek later dat de Londenaar wel degelijk seks met het meisje had gehad. Ook hier wist de verkrachter wel een antwoord op: "Nadat ik seks had gehad met de vriendin die ik ook ken, had ik nog steeds een stijve piemel en zat er sperma op mijn hand toen ik door de woonkamer liep. Het meisje heeft mijn met sperma besmeurde hand in haar vagijn gepropt."

Uiteindelijk kwam Abdulaziz met een briljante uitvlucht: "Ik viel per ongeluk op de vrouw en mijn spermaspeer heeft zo mogelijk haar vagina gepenetreerd." De beste man ontkent dus alle aantijgingen. Na afloop van de rechtszaak moet duidelijk worden of hij onschuldig is of juist een enorme fantast.