CSKA wil slechte reeks doorbreken tegen PSV

Voor CSKA Moskou staat dinsdagavond in Eindhoven niet meer dan een plaats in de Europa League op het spel als PSV de tegenstander is. De Russen willen echter ook een bijzonder slechte reeks doorbreken. Het elftal van coach Leonid Slutsky wist zes opeenvolgende officiële wedstrijden niet te winnen.

"We zijn een gewond dier. We hebben veel wedstrijden niet goed gespeeld en moeten weer opstaan. Hopelijk lukt dat tegen PSV", zei maandagavond Pontus Wernbloom, de Zweedse middenvelder van CSKA Moskou, die drie jaar lang bij AZ onder contract stond. "Het is op bezoek in Eindhoven altijd lastig", herinnerde hij zich.

Slutsky ging niet in op vragen over de slechte resultaten afgelopen maand. "We proberen ons best te doen. Voor zo'n belangrijke wedstrijd moeten we klaar zijn om een goed resultaat te boeken."

De coach meent dat de tegenstander uit Eindhoven grotere belangen heeft, omdat die zich nog wel kan plaatsen bij de laatste zestien van de lucratieve Champions League. De Russische trainer verwacht daarom een aanvallend PSV. "We willen profiteren met countervoetbal", kondigde hij aan.

CSKA wil slechte reeks doorbreken tegen PSV
CSKA wil slechte reeks doorbreken tegen PSV (Foto: ANP)