One Direction en The Wanted lachen om fittie

Liam Payne van One Direction en Nathan Sykes van The Wanted hebben de strijdbijl begraven. De Britse boybandzangers willen muzikaal samenwerken. "Ik heb met Liam overlegd om samen te gaan schrijven, dat wordt cool. Ik kijk ernaar uit als we het kunnen inpassen in onze drukke schema's", zegt Nathan.

Voor fans is de samenwerking tussen de twee een verrassing, aangezien de boybands One Direction en The Wanted in het verleden in een langlopende vete verwikkeld waren. Nathan is blij dat de ruzie voorbij is en dat de zangers goed met elkaar kunnen opschieten. "Dat speelde een paar jaar geleden. Iedereen is volwassen geworden", vertelt Nathan aan The Sun.

"Ik haat conflicten, dus het is fijn ze als vrienden te beschouwen. We hebben het er onderling over gehad en we konden erom lachen. We concludeerden: 'Oh mijn god, we kunnen ook vriendelijk zijn tegen elkaar."

De Britse boyband The Wanted kondigde vorig jaar aan een lange pauze in te lassen. One Direction volgde dit jaar met de aankondiging om vanaf maart een sabbatical in te lassen zodat de mannen aan hun solocarrières kunnen werken.

One Direction en The Wanted lachen om fittie
One Direction en The Wanted lachen om fittie (Foto: BuzzE)