Carrie Fisher: "Episode VII laat je tong eruit vallen"

Nog tien dagen en dan is het zo ver: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens zal dan te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Carrie Fisher heeft de film inmiddels gezien en haar zegje klaar. Dit meldt Entertainment Weekly.

Fisher, die de rol van Princess Leia vertolkte, verscheen met haar hond in het programma Good Morning America, waar ze tekst en uitleg gaf: "ik heb de film samen gezien met Gary, mijn hond, en zoals je ziet hangt zijn tong naarbuiten en is hij enorm aan het kwijlen. Dat is hij gaan doen sinds dat hij de film gezien heeft. Dat is het effect wat de film zal gaan hebben als de mensen hem binnenkort ook kunnen gaan zien."

Ook gaf ze opheldering over hoe ze nou precies gevraagd werd voor de film, waarin ze dus de rol opnieuw blijkt te spelen. "Ik heb er geen moment over nagedacht. George (Lucas, red.) heeft mij niet persoonlijk benaderd. Toen ik er voor benaderd werd heb ik gelijk ja gezegd. Ik hoefde niet echt overtuigd te worden."

Vanaf 16 december zijn er in het gehele land speciale voorpremières van de film. Vrijwel alle voorstelling die bij Pathé vertoond worden in de premièreweek zijn al uitverkocht of erg vol aan het raken.

Carrie Fisher: "Episode VII laat je tong eruit vallen" (Foto: The Guardian)Carrie Fisher: "Episode VII laat je tong eruit vallen" (Foto: The Guardian)